ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS

Online jegyvásárlás

Program


A brémai muzsikusok - Szamárfül Projekt
2

A brémai muzsikusok - Szamárfül Projekt

Zenés-táncos-dalos-bábos-bőröndös-házfoglalós-menetelős-mendegélő-gyerekmegmozgatós-gyerekmegénekeltetős-betyárbosszantós mese.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. április 1. szombat, 11:00

Előfordult már veled, hogy unatkoztál, vagy csak már nem volt annyira érdekes számodra a régi játékod? 
Darabunk főszereplő kislányával is ez történik. De Apa megmutatja, hogy egy kis fantázia és a régi játékok segítségével mennyi érdekes kalandban lehet része mindenkinek. Ha szeretnéd egyszerre megnézni a Shreket, a Frakkot, a Garfieldot és A kiskakas gyémánt félkrajcárát, akkor ez a te előadásod. Kalandos útjuk során rengeteg vidámságban lesz részük - ilyenkor gyakran dalra fakadnak -, de leküzdendő feladat is akad számukra bőven. 

Hogy hogyan birkóznak meg velük? Meglátod, ha eljössz megnézni az előadásunkat!

No de komolyan: mit keres A brémai muzsikusokban a Tévémaci vagy az Aranyhal a népmesékből? És az Oroszlánkirály, pláne a Nagy Fehér Cápa?

Gyere el, és kiderül a titok! 

Akik játsszák: Berki Szofi, Bognár Anna, Bernáth Dénes

Játékidő: 50 perc
Az előadást 3-10 éveseknek ajánljuk!
 

Ajánlatunk


Előadásunk hihetetlen kalandra, nagyszerű felüdülésre invitálja a nézőt: elkalauzolja a munkahelyére, egy ablaktalan irodába. Az ízléstelen nyakkendők, a görbe hátak és lapos seggek, a kornyadozó páfrányok, átláthatatlan excel táblázatok, az agyzsibbasztó kollégák és a mindent felőrlő hiábavalóság birodalmába. Az előadás a DEKK projekt része.

Schwechtje Mihály film- és színházrendező, forgatókönyvíró, egyetemi oktató. A Jurányiban 2019-ben bemutatott Az örökség című darabja Kortárs Magyar Dráma-díjas, és megkapta a 2020-as MOST Fesztivál legjobb stúdiószínházi előadás díját. Szeptember 1-jén kerül bemutatásra a második Jurányis rendezése, a Hajtűkanyar Autósiskola.

Született: Wágner Emese manna produkció - Szentendrei Teátrum - Füge Produkció Szalontay Tünde titokzatos, rejtőzködő színésznő. Most mégis az életéről mesél.

Ajánló


Ez az az előadás, amiben szembe merünk nézni az anyaság nehézségeivel, mert itt az idő, hogy merjünk őszintén beszélni, hogy…

Medea és Iászon, két fiukkal Korinthosz falai előtt várnak. A fal előtt, ami mögött talán egy nap számukra is lehet…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!