ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS

Online jegyvásárlás

Program


Antiutódisztópia // Szülőcsatorna (nyilvános tv-felvétel)

Antiutódisztópia // Szülőcsatorna (nyilvános tv-felvétel)

Nyilvános TV felvétel

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. április 29. szombat, 19:00

Az előadás a DEKK projekt része.Rendező: Laboda Kornél

Dramaturg: Enyedi Éva

Élőhang/zene: Philipp György

 

Szereplők: Bartsch Kata, Rainer Micsinyei Nóra, Egger Géza, Jankovics Péter, Kardos Róbert, Szabó Zoltán

Írók: Fehér Gáspár, Fehér Boldizsár, Kovács András Péter, Laboda Kornél, Litkai Gergely, Mózsik Imre, Vinnai András

 

Antiutódisztópia:

Görbült téridőnk fizikusai egyre inkább hajlanak. Mégpedig arra, hogy elfogadják a párhuzamos univerzumok elméletét. Dióhéjban: Tegyük fel, hogy ebben a valóságban allergiás vagy a dióra, egy másikban viszont nincs is dió. Vagy az allergia nem betegség, hanem művészeti ág. A lényeg, hogy felkértünk néhány interdimenzionális írót és multivetületű színészt, akik voltak olyan aranyosak és elkalandoztak olyan paralel realitásokba, mint például: A Dózsa György vezette Magyarország, ahol mindenki paraszt. Egy világ, ahol a fény lassabban terjed, mint a hang, így a musicaleket nem lehet megérteni. Sőt! Elkalauzoljuk nézőinket egy olyan párhuzamos felolvasóestre is, amely nem ezzel a témával foglalkozik, hanem az önfeledt pucérkodással. 

 

 

 

Szülőcsatorna:

Kérem! Ne feledjük el, hogy a sokak által oly nagyon kedvelt szexualitásnak időnként nagyon furcsa következményei lehetnek. Vessünk számot a lehetőséggel, hogy a nők és férfiak intim ölelkezése valójában nem önmagáért való cselekménysor. Nem elszigetelt példa ugyanis, hogy a néhány percnyi röpke gyönyör következményeként komoly változások jelentkezhetnek a nő testében. A has megdagadhat, majd néhány hónapig tartó furcsa viselkedés után nagy jajveszékelés közepette előbújhat partnerünkből egy olyan ember, aki az aktus alkalmával még nem volt ott. Tisztelt ivaros nézőink! Felolvasószínházunk lerántja a leplet a szexről. Vagy legalábbis kirántja alóla a lepedőt! Figyelem!

Ha Ön "azt" csinálja, Ön valójában utódot nemz!

Apává és anyává válik. Szülővé! Ez a szerepkör pedig merőben furcsa helyzeteket teremthet az életében, amelyekre nem árt felkészülni. Hadd soroljunk fel néhány példát. Először is! A gyerek idővel ellophatja az Ön pénzét! Vagy elszakíthatja Önt kedvenc hobbijától. Arra is volt már példa, hogy egy gyermek segítségre szorult életének első néhány évében. Figyelem! Ezek nem tudják eltartani magukat! Az is előfordulhat, hogy időnként csoportokba verődnek és vállalhatatlan produkciókat hoznak létre, amit Önnek videókamerával kell rögzítenie. Egyes szülők persze örömüket lelik a gyermekkel való bánásmódban, de ez soha nem ilyen egyszerű! Miért kezdene újra papíron összeadni és kivonni negyvenévesen?!

 A DEKK felolvasószínházi sorozata ezúttal a szülő-gyerek viszonyt vizsgálja meg, mégpedig egy ultrahang készülék alaposságával. 

 

 

A felvétel időtartama kb 160 perc, egy szünettel

(2*70 perc + 20 perc szünet)

Ajánlatunk


Önironikus este, élveboncolás szóközökkel, szerepjátékokkal a valóság elfogadásáért. Az ember erotikus megtestesülése és tárgyiasulása. Nyilvános body shaming.

Az 1920-as évek elején a nyolcéves Károly és a négyéves Anna szüleit szinte egyszerre viszi el a spanyolnátha, a gyerekek pedig árvaházba kerülnek. Fél évszázaddal később ugyanebben a családban az ötéves Eszter szokatlanul meghitt kapcsolatot alakít ki a nagyapjával.

„A nő nem férfi, a férfi nem nő. Ennyi.”

Ajánló


Született: Wágner Emese manna produkció - Szentendrei Teátrum - Füge Produkció Szalontay Tünde titokzatos, rejtőzködő színésznő. Most mégis az életéről…

Dzsászt-e zsidolo Írta - rendezte - tervezte - játssza - és zongorán kíséri magát (nem magát!): K a l m…

Előadásunk hihetetlen kalandra, nagyszerű felüdülésre invitálja a nézőt: elkalauzolja a munkahelyére, egy ablaktalan irodába. Az ízléstelen nyakkendők, a görbe hátak…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!