ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS

Online jegyvásárlás

Program


ÉS A FÜGGÖNY FELHÖRDÜL - SZÍNÉSZEK VALLANAK...EGYMÁSRÓL
3

ÉS A FÜGGÖNY FELHÖRDÜL - SZÍNÉSZEK VALLANAK...EGYMÁSRÓL

Az előadás a DEKK projekt része.
- színészek vallanak... egymásról –  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. november 29. csütörtök, 19:00

Az előadás a DEKK projekt része.

- színészek vallanak... egymásról – 

Négy elhivatott színész elhatározta, hogy kitálal a nézőknek. Munkáról, amit művészetnek hívnak, művészetről, amit munkának hisznek. Őszinteségben fogant monológokon és élet szülte jeleneteken keresztül vezetik végig a nézőt a színészi lét ingoványos színpadán. Szikár sallangokkal tárják elénk sérülékeny kapcsolatukat a civil világgal. Beteges kapcsolataikat egymással. Furcsa viszonyukat a megélhetéssel, az öregedéssel és az alkohol tartalmú készítményekkel. Stefanovics Angéla, Bánki Gergely, Ficzere Béla és Lengyel Tamás olyan pőrén mutatják meg magukat, mintha nem is viselnének jelmezt a ruhájuk alatt.

 

Ajánlatunk


Magyarországon orvoshiány van. Magyarországon gyerekhiány van. Egy fiatal gyerekorvos anyja halála miatt Németországból visszatér Borsodba. Ő örököli anyja után a gyerekorvosi praxist, de nem akarja megtartani az örökséget.

Schwechtje Mihály film- és színházrendező, forgatókönyvíró, egyetemi oktató. A Jurányiban 2019-ben bemutatott Az örökség című darabja Kortárs Magyar Dráma-díjas, és megkapta a 2020-as MOST Fesztivál legjobb stúdiószínházi előadás díját. Szeptember 1-jén kerül bemutatásra a második Jurányis rendezése, a Hajtűkanyar Autósiskola.

Az 1920-as évek elején a nyolcéves Károly és a négyéves Anna szüleit szinte egyszerre viszi el a spanyolnátha, a gyerekek pedig árvaházba kerülnek. Fél évszázaddal később ugyanebben a családban az ötéves Eszter szokatlanul meghitt kapcsolatot alakít ki a nagyapjával.

Ajánló


Önironikus este, élveboncolás szóközökkel, szerepjátékokkal a valóság elfogadásáért. Az ember erotikus megtestesülése és tárgyiasulása. Nyilvános body shaming.

Medea és Iászon, két fiukkal Korinthosz falai előtt várnak. A fal előtt, ami mögött talán egy nap számukra is lehet…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!