ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS

Online jegyvásárlás

Program


LESZÁMOLÁS VELEM
6

LESZÁMOLÁS VELEM

"Eddy története többek közt azt az alapvető félelmet reprezentálja, amellyel nemcsak az egyén, de általában véve az emberek is viseltetnek az általuk ismeretlen helyzetekhez."

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. szeptember 16. szerda, 19:00

LESZÁMOLÁS VELEM

Apám kétségbeesett. “Fiú ez egyáltalán, vagy mi? Folyton bőg, fél a sötétben. Miért ilyen? Én nem neveltem lánynak, pont úgy bántam vele, mint a többi fiúval!” Fogalma sem volt, hogy engem ugyanezek a kérdések gyötörnek. Ha fiú vagyok, miért nem vagyok olyan, mint a többiek? Miért viselkedem így, miért affektálok, miért gesztikulálok széles mozdulatokkal, miért olyan nőies a beszédem? Nem tudtam, miért lettem ennyire más, és ez borzalmasan fájt.

"Eddy története többek közt azt az alapvető félelmet reprezentálja, amellyel nemcsak az egyén, de általában véve az emberek is viseltetnek az általuk ismeretlen helyzetekhez. A főhős szülei például sem egymással, sem gyerekeikkel nem értenek szót, vagyis ajándék az olyan pillanat, amikor normális családként képesek funkcionálni.  Ennek azonban az az ára, hogy Eddynek fel kell adnia önmagát. A legszomorúbb gyógymódot választja, vagyis személyiségével teljesen ellentétesen kezd el viselkedni, csak azért, hogy megfeleljen, csak azért, hogy végre pozitív visszacsatolásokat is kapjon." (Tiszatáj Online - Tóth Emese)

Az előadás hossza: kb. 70 perc

Az előadást 14 éven felüliek számára ajánljuk.

Ajánlatunk


Az előadás fő pedagógiai célja: Prevenció a zaklatás, a bullying témakörében

Medea és Iászon, két fiukkal Korinthosz falai előtt várnak. A fal előtt, ami mögött talán egy nap számukra is lehet otthon. Ha nincs, akkor tovább kell menni, és folytatódik az a több éves menekülés, amely valahogy sehogy sem akar véget érni.

Ajánló


A Ki ölte meg az apámat egy intim történet, mégis a politikai környezet és a társadalmi felelősség kérdése áll a…

Előadásunk hihetetlen kalandra, nagyszerű felüdülésre invitálja a nézőt: elkalauzolja a munkahelyére, egy ablaktalan irodába. Az ízléstelen nyakkendők, a görbe hátak…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!