ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS

Online jegyvásárlás

Program


A SZERELEM ZSOLDOSAI
2

A SZERELEM ZSOLDOSAI

Az előadás a DEKK projekt része

A DUMASZÍNHÁZ előadása
Zenés párterápia
Dumaszínház - Füge Produkció  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. december 14. péntek, 19:00

Az előadás a DEKK projekt része

Műsorunkkal azon férfiak és nők emléke előtt tisztelgünk, akik megjárták a párkapcsolat legmagasabb csúcsait és legmélyebb bugyrait. Akik kezdetben társra vágytak, hogy ne kínozza őket a magány, végül pedig magányra vágytak, hogy ne kínozza őket a társ.

"A rossz párkapcsolat olyan, mint egy nem működő hasonlat... Vagy... mint egy pizza. Kerülhet rá akármilyen különlegesség: articsóka, polip, rukkola, attól még lapos marad. Tartalmas párkapcsolatról akkor beszélünk, amikor a pizza gömb alakú."

(Vinnai András)

"Vagy mint egy hintaló, ami elöl is, hátul is ki van ékelve."

(Bata Éva)

Csinálják: Bata Éva, Vinnai András

Látvány: Kálmán Eszter

Asszisztens: Totóbé Anita

Ajánlatunk


Medea és Iászon, két fiukkal Korinthosz falai előtt várnak. A fal előtt, ami mögött talán egy nap számukra is lehet otthon. Ha nincs, akkor tovább kell menni, és folytatódik az a több éves menekülés, amely valahogy sehogy sem akar véget érni.

Schwechtje Mihály film- és színházrendező, forgatókönyvíró, egyetemi oktató. A Jurányiban 2019-ben bemutatott Az örökség című darabja Kortárs Magyar Dráma-díjas, és megkapta a 2020-as MOST Fesztivál legjobb stúdiószínházi előadás díját. Szeptember 1-jén kerül bemutatásra a második Jurányis rendezése, a Hajtűkanyar Autósiskola.

Született: Wágner Emese manna produkció - Szentendrei Teátrum - Füge Produkció Szalontay Tünde titokzatos, rejtőzködő színésznő. Most mégis az életéről mesél.

Ajánló


Ez az az előadás, amiben szembe merünk nézni az anyaság nehézségeivel, mert itt az idő, hogy merjünk őszintén beszélni, hogy…

Önironikus este, élveboncolás szóközökkel, szerepjátékokkal a valóság elfogadásáért. Az ember erotikus megtestesülése és tárgyiasulása. Nyilvános body shaming.

Az előadás a DEKK projekt része. Az élet véges. 40-nél van vége. Vagy nem…?

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!