ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS

Online jegyvásárlás

Program


GARÁZSBANDA

GARÁZSBANDA

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. november 15. csütörtök, 19:00

VINNAI ANDRÁS, GARÁZSBANDA ÍRÓJA, RENDEZŐJE ÉS EGYIK SZEREPLŐJE: A Garázsbanda négy kamaszról szól, a fiúk zenekart alapítanak, és híresek szeretnének lenni. Csakhogy mindegyiküknek van valami defektje. Egyikük például meg sem szólal egész előadás alatt, és még az sem derül ki, hogy miért. A dobos srác, akié a garázs, kicsit autisztikus jellegű, ő nem viseli el a hazugságot, még a dalszövegek költői képeit sem. Számára nincs olyan, hogy „összetörted a szívem”… Hiszen a szív egy darab hús, azt nem lehet összetörni… Van aztán két gitáros, Petya és Bandy, ők meg azért kakaskodnak, hogy ki legyen a szólógitáros. Pont úgy, mint a kisfiúk, amikor fociznak, és azon versengenek, hogy ki legyen a csatár. A kamaszok tehát egymás idegeire mennek, de azért sokat próbálnak a garázsban, mert a világhírről álmodoznak. Közben kapkodnak össze-vissza és az ismeretlenségből a teljes feledés felé tartanak.
A darab műfaja egyébként koncertszínház, lesz benne sok zene, aztán, hogy a Pesszáriumból lesz-e valódi zenekar, azt nem tudjuk. Semmi sem lehetetlen.

Ajánlatunk


Az előadás a DEKK projekt része. Vinnai András tanulságos, kellő komolysággal komponált, mélypszichológiai munkájából kiderül, hogy a férfiak sok mindent szeretnek, sok mindenre vágynak, de természetesen leginkább egy nőre – vagy egyszerre többre is.

Magyarországon orvoshiány van. Magyarországon gyerekhiány van. Egy fiatal gyerekorvos anyja halála miatt Németországból visszatér Borsodba. Ő örököli anyja után a gyerekorvosi praxist, de nem akarja megtartani az örökséget.

Született: Wágner Emese manna produkció - Szentendrei Teátrum - Füge Produkció Szalontay Tünde titokzatos, rejtőzködő színésznő. Most mégis az életéről mesél.

Ajánló


Előadásunk hihetetlen kalandra, nagyszerű felüdülésre invitálja a nézőt: elkalauzolja a munkahelyére, egy ablaktalan irodába. Az ízléstelen nyakkendők, a görbe hátak…

Önironikus este, élveboncolás szóközökkel, szerepjátékokkal a valóság elfogadásáért. Az ember erotikus megtestesülése és tárgyiasulása. Nyilvános body shaming.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!