ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS

Online jegyvásárlás

Program


MIRACLE

MIRACLE

A Miracle című koreográfia hét táncos testét, ezek variációnak, a testek egyes részeinek kiemélését, végtelen kapcsolódási lehetőségeit vizsgálja.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: november 25. szombat, 18:00

Miracle - English friendly
SÍN Művészeti Központ
dunaPart6 - Platform of Contemporary Hungarian Performing Arts

A Miracle című koreográfia hét táncos testét, ezek variációnak, a testek egyes részeinek kiemélését, végtelen kapcsolódási lehetőségeit vizsgálja. Hogyan tudjuk ezeket a részeket interakcióba helyezni egymással? Mi történik, ha a testeket egy masszának látva mozgunk ezen gondolati sík mentén? Hogyan tudjuk ezeket a részeket interakcióba helyezni egymással? Mit üzen maga a test? Milyen további képek, absztrakt mozgás által asszociatív gondolatokat ébresztő pillanatok kerülnek elő, mígnem a kezdetben egy nagy masszából álló testek individuumokká fejlődnek, és meghódítják a rendelkezésre álló teret?

Oberfrank Réka szabadúszó táncos, alkotó és tanár. A Budapest Kortárstánc Főiskolán diplomázott BA kortárstáncművész és MA kortárstánctanár szakon, valamint külföldi tapasztalatokat is szerzett a koppenhágai The Danish National School of Performing Arts-ban, valamint a spanyol CobosMika Seeds Formációban. Hazatérése óta számos kollaborációban vett részt, mint táncos, valamint társalkotó egyaránt. 2021 óta a WillanyLeó improvizációs táncszínház tagja. 2018 óta tanít improvizációt a Műhely Alapítványnál. 2022-ben a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemen művészeti menedzsment MA szakon kezdte meg tanulmányait.

Alapkoncepció és koreográfia: Oberfrank Réka
Táncolják: Eyassu-Vincze Barbara, Horváth Attila, Kudlák Eszter, Szász Zsófia, Thury Zita, Váth Máté
Zeneszerző: Porteleki Áron
Fény: Pete Orsolya
Jelmez: Vass Csenge

A SÍN Művészeti Központ produkciója

Támogatók: MU Színház, Műhely Alapítvány, SÍN Művészeti Központ, Nemzeti Kulturális Alap, Emberi Erőforrások Minisztériuma

Ajánlatunk


A Ki ölte meg az apámat egy intim történet, mégis a politikai környezet és a társadalmi felelősség kérdése áll a középpontban. Az előadás arra tesz kísérletet, hogy ötvözze a bábszínházat a kortárs tánccal, a szövegkórust a politikai kiáltvánnyal és az alkotók személyes vallomásaival.

Hogyan is lehetne jobban elmesélni egy ember életét, mint a szerelmei történetén keresztül? Erre, és saját boldog-boldogtalan pillanatainkra, éveinkre gondolunk, miközben Daru történetével ismerkedünk.

Az Orlai Produkció a Fügével közösen mutatja be az Egyasszony című darabot Tenki Réka előadásában.

Ajánló


Ez az az előadás, amiben szembe merünk nézni az anyaság nehézségeivel, mert itt az idő, hogy merjünk őszintén beszélni, hogy…

Az előadás a DEKK projekt része. Az élet véges. 40-nél van vége. Vagy nem…?

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!