ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS

Online jegyvásárlás

Program


OLY SZÉP AZ ÉLET - szcenírozott olvasószínházi elődás

OLY SZÉP AZ ÉLET - szcenírozott olvasószínházi elődás

A Líra és Logika Teátrum „Írta és rendezte” olvasószínházi sorozatában bemutatjuk:
Kutszegi Csaba: Oly szép az élet
Krúdy Gyula novellái nyomán, és egyéb vendégszövegek felhasználásával készült zenés pisztolypárbaj
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 9. szombat, 20:00

„Hogy milyen? Kortárs is legyen meg hagyományőrző is egyben? (sóhajt, Era sajnálkozva utánozza) Nem sóhajtozom, nem sóhajtozom… De azért ez nem ilyen egyszerű… Hogy mondod? Implicite legyen benne a Nyugat folyóirat két-három nemzedéke meg a hetvenes-nyolcvanas évek posztmodernje… (tátott szájjal megcsóválja a fejét) Fantasztikus ötlet! És mindezt keretezze a húszas-harmincas évek úri világa… Jó! Jó! Szerintem is: a progresszív kritikusok úgyis konceptuális művészetnek nézik majd… Várjál, na, várjál, lassítsál egy kicsit!
Ezt már le kell jegyeznem… (a telefonját a vállával próbálja megtartani, miközben pötyögni akar a klaviatúrán, Era zavarja, belenyúlkál az írásba és elmutogatja: ki kéne hangosítanod a telefont) Mondhatod! Akkor legyen benne nosztalgia… egy kis populáris giccs… empátia… és mi? Érzékenyítés… De…
Milyen érzékenyítés? Ja, hogy mindegy… Valamilyen! Ühüm… Lesz benne érzékenyítés az életre meg a halálra. Te, ez, ez rohadt jó! (közben Era az ölébe fekszik) Ez mindenkit érdekel…”

ERA, nő: Tankó Erika
MÁTÉ, férfi: Hunyadi Máté

Írta és rendezte: Kutszegi Csaba.
Művészeti munkatárs: Kovács Dénes.

A Líra és Logika Teátrum a Líra és Logika Kulturális Alapítvány projekt- teátruma. Művészeti vezető: Kutszegi Csaba.
Az „Írta és rendezte” sorozatot az EMET-NKA Színházművészeti Kollégiuma támogatja.

Ajánlatunk


Az 1920-as évek elején a nyolcéves Károly és a négyéves Anna szüleit szinte egyszerre viszi el a spanyolnátha, a gyerekek pedig árvaházba kerülnek. Fél évszázaddal később ugyanebben a családban az ötéves Eszter szokatlanul meghitt kapcsolatot alakít ki a nagyapjával.

A tizenhét éves Johanna, a bukaresti balettintézet ígéretes növendéke, egyedül marad Ceausescu Romániájában. Névházasság segítségével próbál szabadulni a pokolból és áttelepülni a viszonylag élhetőbb Magyarországra. Választania kell a szerelme és a szülei, az ígéretes karrier és a bizonytalan jövő között.

Az előadás pont olyan vagány, mint a címe, és Stefanovics Angéla nem is igazán színésznő benne, inkább ő maga a darab, a kezdet és a végkifejlet.

Ajánló


A Narratíva kollektíva színházi projektje Csehov legtalányosabb művét ütközteti jelenünkkel.

Egy nehéz körülmények között élő bukaresti lányt, Madalinát az Írországban élő barátja ráveszi, hogy költözzön ki hozzá. A repülőtéren a…

Előadásunk hihetetlen kalandra, nagyszerű felüdülésre invitálja a nézőt: elkalauzolja a munkahelyére, egy ablaktalan irodába. Az ízléstelen nyakkendők, a görbe hátak…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!